MONTSE SANS
COL·LECTIU DE DONES ACTIVES


Montse Sans és una artista pratenca que va estudiar Escultura a l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona. Ha participat en diferents exposicions col·lectives del Prat i ha fet diverses decoracions de locals. També va coordinar el col·lectiu de gent gran que fan el Pesebre de la Plaça de la Vila, durant els anys 2003-2005.

Montse es defineix com "una mica tasta olletes" ja que l'agrada investigar i conèixer diferents tècniques. Ha fet tallers de pintura, titelles i experimentació, entre d'altres, hi ha treballat amb gent de tota edat, des de nens fins a gent gran. "M'agrada veure i sentir les sensacions i experiències que tenen les persones quan fan els tallers i experimenten amb diferents tècniques, desconegudes per elles, i veure que s'els hi obre un món nou per descobrir i gaudir".

DIK és un projecte artístic de Montse Sans, conjuntament amb el Grup de dones actives, dones nouvingudas que des de 2007 fan diverses activitats dinamitzades per Zohra M'Saddak. DIK consisteix a ornamentar l'escultura del pollastre pota blava amb elements típics del Marroc: pigments naturals, vernís, henna, terra. És un exercici de reinvenció de la figura del pollastre a partir del color.

DIK


Coordinació Artística
: Montse Sans

Coordinació Taller Grup de Dones Actives
: Zohra M'Saddak
Participants
: Sonad Chaarana, Fatima Boulatika, Yasmina Tirari, Hourine Moussaid, Naola Daroni, Chihad am Keltdism, Lohr M'Saddav, Mahjons Beldadaomi, Donia Kajoni, Chaimah
Montse Sans -Obres

Fotografies:
Quinto (perfil)
Arxiu personal de l'artista (obres)
Torna a Creadors Gallum GallumTorna a l'inici 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.